Turku AutoSaloon 14.7.2018, Skanssi Itäparkki

Eesti keeles På Svenska In English

Turku AutoSaloon 2016 nyt viikonloppuna!

Tiedote liittyen Turku AutoSaloon-messut, 16-17.4.2016, Turun Messukeskuksessa. Julkaisuvapaa heti.

 

B-Ryhmäläisten ralliautojen kulta-ajasta 30 vuotta.

 

AutoSaloon -ajoneuvomessujen 2016  järjestetään nyt Turussa, Turun Messukeskuksessa 16.-17. huhtikuuta 2016. Tapahtuma tarjoaakin taas jotain sellaista, jota ei muuten Pohjoismaissa pysty kokemaan. Pääteemoina ovat tänä vuonna moottoriurheilu ja puhtaat teknologiset ratkaisut nyt ja tulevaisuudessa.

 

AutoSaloonin puolella onkin nähtävillä ihka eläviä B-ryhmän ralliautoja. Näiden rallimonsterien kultakaudesta tulee tänä vuonna 30 vuotta kuluneeksi. Messut laajenevat tänä vuonna entisestään ja amerikan autoista pitäviä hemmotellaan täysin omalla hallilla. Näytillä on Suomen ensiesittelyssä puurodi. Ulkona on molempina päivinä ajonäytöksiä, ja B-ryhmäläisiä on mahdollista nähdä CarWalkilla liikkeessä. Ulkona on mahdollista päästä monsteriauton kyytiin tapahtuman ajan. Ajonäytöksissä nähdään myös Monsteriauto yhdistettynä driftingkilpa-autoihin.

 

Mopoikäisillä on mahdollisuus nähdä ruotsalaisten vastine mopoautoille, eli Epatraktor avolava-auto, joka vastaa ulkoisesti täysin henkilöautoa.

 

Huhtikuussa viidettä kertaa järjestettävät AutoSaloon -ajoneuvomessut tulee esittelemään monipuolisesti harrasteajoneuvoja, alan kerhoja, ja yrityksiä. Lisäksi tapahtuma esittelee Pohjois-Euroopan parhainta näyttelykalustoa, toimintaa unohtamatta.

 

Turku AutoSaloon-messut 16.-17.4. 2016

 

Turun Messukeskus

Messubussi 100 liikennöi Turun Kauppatorilta messuille

 

Aukioloajat: la 1117 ja su 1017

 

Järjestäjä AS Tukiyhdistys ry

Yhdistyksen tarkoituksena on ylläpitää ajoneuvokulttuuria Varsinais-Suomessa, sekä motivoida ja auttaa nuoria työllistymään ajoneuvoalalle.

 

Yst. terv.

Niko Peltola

050 3165029

niko.peltola@autosaloon.fi